Subota, 04 Veljača 2023

8.9.2012. Zagreb Radio Fest 2012

Napisao/la Super User on Ponedjeljak, 10 Rujan 2012 17:51

ZRF 2012I ove godine smo posjetili najvažnije okupljanje radioamatera u Hrvatskoj, ono koje organizira Zagrebački radioamaterski savez. Iz Kluba nas je išlo troje 9A5SM (Marija), 9A2UB (Stjepan) i 9A6JRZ (Zoran). S obzirom da je u autu bilo još jedno mjesto s nama je išao kolega 9A2BO (Slavko) iz Koprivnice.

S obzirom da je ovo krizna godina :) išli smo tamo radi druženja, ali nismo se vratili praznih ruku (morala se je kupiti barem neka sitnica).

Svako ovakvo druženje prebrzo prođe, jednostavno s nekim ljudima se stigneš samo pozdraviti. Sudjelovanje na predavanjima jednostavno još skrati vrijeme, ali i zbog njih smo išli na ovaj put koji je u konačnici ispao iznenađujuće dug :D (valjalo bi ovako i nagodinu). Na povratku iz Zagreba pao je i vinski gulaš ;) .

Zanimljivi linkovi vezani za ovo su:

Reklame

DX cluster

Donatori

Biro-servis

 

Zahvaljujemo tvrtki Biro-servis za donirani servis laserskog pisača.

Obavijest ...

Ove web stranice smještene su na našem hosting prostoru za domenu www.radio-klub-djurdjevac.hr, a isti sadržaj je moguće vidjeti preko web.hamradio.hr/9a1cbk gdje se učitavaju naše web stranice preko frame-a. Zbog toga se i na web.hamradio.hr/9a1cbk vide reklame.

Lov na Picoka 2009

Đurđevački pijesci 2011

Ativnosti iz tvrđave ...

ZRF 2011