Nedjelja, 27 Studeni 2022

Sajam mogućnosti u Đurđevcu

Napisao/la Super User on Utorak, 25 Rujan 2012 20:33

Sajam mogućnosti21.9. smo dali svoj doprinos održavanju Sajma mogućnosti kojeg je organizirala Policijska postaja Đurđevac na Trgu sv. Jurja za osnovnoškolce. Imali smo dovoljno vremena da se temeljito pripremimo stoga je i bilo toliko opreme na štandu. Izloženi uređaji su bili na prijemu (ipak nije bila samo prezentacija ;) ). Za osnovnoškolce priredili smo brošuru, a ovom prilikom smo podjelili dosta neiskorištenih QSL-ki s motivima grada Đurđevca i đurđevačke Podravine.

Na štandu smo izložili naš kratkovalni uređaj kojeg koristimo u našim aktivnostina, ali najviše opreme je bilo vezano za UKV (ipak je to jeftinija oprema). Prilazili su nam i stariji stanovnici Đurđevca koji se još uvijek sjećaju YU1CBK u kojeg su nekad davno znali dolaziti. Čak se i neki mlađi sjećaju da je nekad radioklub bio smješten u samom centru Đurđevca. Bilo je to dobro druženje i nadamo se da će ovo biti organizirano i slijedeće godine, a za tada najavljujemo spektakl :) . Računamo na to da će nam se neki javiti radi učlanjenja u Klub jer smo s nekima razmjenili telefonske brojeve.

Hvala i našem kolegi Zvonku koji nam je posudio nešto svojih elektroničkih konstrukcija i žao nam je što nije mogao s nama barem na kavi (trpila bi proizvodnja).

Zavirite u našu Galeriju slika

Reklame

DX cluster

Donatori

Biro-servis

 

Zahvaljujemo tvrtki Biro-servis za donirani servis laserskog pisača.

Obavijest ...

Ove web stranice smještene su na našem hosting prostoru za domenu www.radio-klub-djurdjevac.hr, a isti sadržaj je moguće vidjeti preko web.hamradio.hr/9a1cbk gdje se učitavaju naše web stranice preko frame-a. Zbog toga se i na web.hamradio.hr/9a1cbk vide reklame.

Lov na Picoka 2009

Đurđevački pijesci 2011

Ativnosti iz tvrđave ...

ZRF 2011