Poštovani posjetitelji !!! Uskoro će biti nova web stranica ... RADI SE NA TOME 

Sajam mogućnosti21.9. smo dali svoj doprinos održavanju Sajma mogućnosti kojeg je organizirala Policijska postaja Đurđevac na Trgu sv. Jurja za osnovnoškolce. Imali smo dovoljno vremena da se temeljito pripremimo stoga je i bilo toliko opreme na štandu. Izloženi uređaji su bili na prijemu (ipak nije bila samo prezentacija ;) ). Za osnovnoškolce priredili smo brošuru, a ovom prilikom smo podjelili dosta neiskorištenih QSL-ki s motivima grada Đurđevca i đurđevačke Podravine.

Na štandu smo izložili naš kratkovalni uređaj kojeg koristimo u našim aktivnostina, ali najviše opreme je bilo vezano za UKV (ipak je to jeftinija oprema). Prilazili su nam i stariji stanovnici Đurđevca koji se još uvijek sjećaju YU1CBK u kojeg su nekad davno znali dolaziti. Čak se i neki mlađi sjećaju da je nekad radioklub bio smješten u samom centru Đurđevca. Bilo je to dobro druženje i nadamo se da će ovo biti organizirano i slijedeće godine, a za tada najavljujemo spektakl :) . Računamo na to da će nam se neki javiti radi učlanjenja u Klub jer smo s nekima razmjenili telefonske brojeve.

Hvala i našem kolegi Zvonku koji nam je posudio nešto svojih elektroničkih konstrukcija i žao nam je što nije mogao s nama barem na kavi (trpila bi proizvodnja).

Zavirite u našu Galeriju slika